Igla za Volan Vauxhall Zafira (Mk III)

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Pozovite odmah
Igla za Volan Vauxhall Zafira (Mk III)

Igla za Volan Vauxhall Zafira (Mk III)

Klin - igla za Vauxhall Zafira (Mk III) vozila je cilindarska brava sa kodiranim ključem za blokiranje vratila upravljača vozila i zaštitu motornog vozila. Igla se direktno postavlja na vreteno volana, pri čemu se sama letva volana ne oštećuje, tako da ne ugrožava bezbednost vozača u slučaju udesa. Postavljanjem ovog sistema, onemogućava se odvoženje vozila, odvlačenje sajlom, kao i bilo kakvo guranje ili pomeranje vozila. Čak i u slučaju čupanja volana, funkcija samog sistema ostaje nepromenjena.

Igla za Volan Vauxhall Zafira (Mk III)
Igla za Volan Vauxhall Zafira (Mk III)

Igla za Volan Vauxhall Zafira (Mk III) Cena

Autosigurnosni sistem je mehanička zaštita u vidu klina koja se postavlja na upravljački deo Vauxhall Zafira (Mk III) vozila (vreteno volana). Prilikom montaže sistema ne skida se volan i ne narušavaju se fabričke karakteristike samog automobila. Postavljeni uređaj zauzima ergonomski pololožaj u odnosu na korisnika, što mu omogućava jednostavno i brzo korišćenje (otključavanje i zaključavanje). Sama završna obrada i izgled uređaja u potpunosti su estetski usaglašeni sa enterijerom automobila. Sigurnosna brava poslednje generacije konstruisana i izrađena namenski za sigurnosni uređaj klin za volan, podiže sigurnosni sitem na najviši stepen sigurnosti po svetskoj klasifikaciji sigurnosnih brava.

Igla za Volan Vauxhall Zafira (Mk III) Cene

Igla za Volan Vauxhall Zafira (Mk III) Delovi

Igla za Volan Vauxhall Zafira (Mk III) Cena

MUL-T-LOCK brava za Vauxhall Zafira (Mk III) vozila je izrađena od najtvrđeg kaljenog čelika. Bravu je nemoguće preseći, polomiti ili uništiti termičkom obradom! MUL-T-LOCK je u potpunosti otporan na delovanje svih poznatih provalničkih alata (razni češljevi i lomilice). Ključ se zbog složene izrade ne može kopirati. U slučaju da se izgubi, novi možete dobiti samo u ovlašćenom centru (isključivo uz magnetnu karticu i ličnu kartu). MUL-T-LOCK ključ upotrebljava jedinstveni pin to pin sistem, koji daje izuzetno veliki broj kombinacija (više miliona). Dizajn isključuje upotrebu donjih i bočnih pinova i time praktično onemogućava bušenje i bila kakvo provaljivanje brave. U samom ključu nalazi se magnetni dodatak, čime se onemogućava pravljenje ključa bez magnetne kartice.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.