Igla za Volan Land Rover Freelander 2 (LF)

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Kontakt
Igla za Volan Land Rover Freelander 2 (LF)

Igla za Volan Land Rover Freelander 2 (LF)

Klin - igla za Land Rover Freelander 2 (LF) vozila je cilindarska brava sa kodiranim ključem za blokiranje vratila upravljača vozila i zaštitu motornog vozila. Igla se direktno postavlja na vreteno volana, pri čemu se sama letva volana ne oštećuje, tako da ne ugrožava bezbednost vozača u slučaju udesa. Postavljanjem ovog sistema, onemogućava se odvoženje vozila, odvlačenje sajlom, kao i bilo kakvo guranje ili pomeranje vozila. Čak i u slučaju čupanja volana, funkcija samog sistema ostaje nepromenjena.

Igla za Volan Land Rover Freelander 2 (LF)
Igla za Volan Land Rover Freelander 2 (LF)

Igla za Volan Land Rover Freelander 2 (LF) Cena

Autosigurnosni sistem je mehanička zaštita u vidu klina koja se postavlja na upravljački deo Land Rover Freelander 2 (LF) vozila (vreteno volana). Prilikom montaže sistema ne skida se volan i ne narušavaju se fabričke karakteristike samog automobila. Postavljeni uređaj zauzima ergonomski pololožaj u odnosu na korisnika, što mu omogućava jednostavno i brzo korišćenje (otključavanje i zaključavanje). Sama završna obrada i izgled uređaja u potpunosti su estetski usaglašeni sa enterijerom automobila. Sigurnosna brava poslednje generacije konstruisana i izrađena namenski za sigurnosni uređaj klin za volan, podiže sigurnosni sitem na najviši stepen sigurnosti po svetskoj klasifikaciji sigurnosnih brava.

Igla za Volan Land Rover Freelander 2 (LF) Cene

Igla za Volan Land Rover Freelander 2 (LF) Delovi

Igla za Volan Land Rover Freelander 2 (LF) Cena

MUL-T-LOCK brava za Land Rover Freelander 2 (LF) vozila je izrađena od najtvrđeg kaljenog čelika. Bravu je nemoguće preseći, polomiti ili uništiti termičkom obradom! MUL-T-LOCK je u potpunosti otporan na delovanje svih poznatih provalničkih alata (razni češljevi i lomilice). Ključ se zbog složene izrade ne može kopirati. U slučaju da se izgubi, novi možete dobiti samo u ovlašćenom centru (isključivo uz magnetnu karticu i ličnu kartu). MUL-T-LOCK ključ upotrebljava jedinstveni pin to pin sistem, koji daje izuzetno veliki broj kombinacija (više miliona). Dizajn isključuje upotrebu donjih i bočnih pinova i time praktično onemogućava bušenje i bila kakvo provaljivanje brave. U samom ključu nalazi se magnetni dodatak, čime se onemogućava pravljenje ključa bez magnetne kartice.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.